fredag, 03 mai 2013 21:36

Juniorer og aspiranter på sin første turné

Skrevet av  webmaster
Konsert på Skarpsno skole Konsert på Skarpsno skole

Fredag 3.mai var juniorene og aspirantene hos Moelv skolemusikk på turné hos Fossen, Kilde og Skarpsno barneskoler der de holdt konsert.

Ivrige tilhørere på FossenPublikum bestod av 2,3 og 4.klassinger samt 1.klassingene på Skarpsno.kilde Målet med konsertene var å spre informasjon om Moelv Skolemusikk og kanskje bidra til en økt rekruttering fremover. Samtidig var dette en fin øvelse for de yngste i korpset.
Elevene fikk høre litt om det å spille i korps, se forskjellige instrumenter og så fikk de høre litt av det musikantene har lært seg så langt.pizzafest Miljøet i korpset skaper relasjoner på tvers av skolene og klassetrinn. Her lærer barn og ungdom seg musikkferdigheter side om side med en høy sosial profil. Korpset har aktiviteter så godt som hele skoleåret, og innimellom blir det tid til en tur til utlandet eller kanskje bare et sted i nærheten.
Etter tre konserter ble dagen feiret på Mjøskroa med pizza og brus som en premie for vel utført oppdrag. Flott innsats av alle sammen og en stor takk til skolene som tok i mot oss.

Lest 1941 ganger Sist redigert fredag, 03 mai 2013 23:04
Logg inn for å kommentere