torsdag, 08 august 2013 19:59

Blås i ferien - Gult kurs er ferdig

Skrevet av  Webmaster
118 musikanter i Vang kirke 118 musikanter i Vang kirke

Så har 118 gutter og jenter mellom 9 - 12 år hatt sine 4 dager på Tonheim. Det var rekordstor deltakelse i denne gruppen i år, og alle så ut til å ha hatt det supert.

 

Moelv skolemusikk hadde 4 deltakere i denne gruppen, 2 på fløyte, 1 på kornett, 1 på klarinett. Det var ganske tett program hver dag, opp 07:30 , samling, instrumentgrupper, clinic, valgfag, korpsøvelse fysiske aktiviteter, lek og quiz, og litt mat innimellom. Med andre ord ganske fullpakket program. Det var huskonserter tirsdag og onsdag kveld, mens det hele ble avsluttet på torsdag med konsert i Vang kirke. Mange fikk prøve seg som solister og duo'er, og publikum ble ganske godt kjent med Tir n'a Noir etterhvert. Storband, filmmusikk, drama, messinggrupper, komponering og musikk/maling hadde de som valgfag. De 9 instruktørene gjorde en kjempejobb i tillegg til de 5 som var med for å administrere det daglige.

Men utrolig flott var det å se så mange barn og ungdommer traktere sine instrumenter, tørre å stå frem forran publikum og vise en slik spilleglede. Med så mange musikkanter og den flotte akustikken i Vang kirke, ble det en variert og kjempebra konsert som avsluttning på sommerkurset. I følge deltakerne kan dette anbefales på det sterkeste. 

 

Lest 1912 ganger Sist redigert torsdag, 08 august 2013 21:01
Logg inn for å kommentere