onsdag, 07 mai 2014 10:23

Støttemedlemsaksjonen gjennomført!

Skrevet av  webmaster

Støttemedlem 2014

Så var den ene av de to store dugnadene korpset har i løpet av året gjennomført. Her får både musikanter og foreldre jobbe sammen for å sikre korpsets økonomiske fremtid. Og ikke minst må vi huske på å takke Moelvs befolkning som er med å støtte korpset.

 Pengene som blir samlet inn under støttemedlemsaksjonen og overskudd av salg 17.mai, går til drift av korpset. Musikantene får låne uniform og instrumenter samt at de får timer hos Kulturskolen i Ringsaker. Så har korpset en dirigent som er lønnet, pluss at det skal kjøpes inn noter, holdes seminar etc. En gang i mellom arrangeres det turer som er finansiert gjennom egenbetaling, øremerkede dugnader, inntekter fra konserter og basarer. Det kreves en innsats av alle for å drive korpset, både musikanter og voksne. Her får foreldre virkelig en gyllen mulighet til å jobbe sammen med ungene sine og se dem utvikle seg musikalsk i en spennede alder med unger fra ca. 8 - 18 år. Korps er et godt og spennende miljø på tvers av bygdas skolegrenser og aldersgrupper.

Har du ennå ikke fått muligheten til å støtte Molev skolemusikk, kan du sende ditt bidrag til konto 1875.20.06373, melde deg inn eller tipse andre om muligheten til å bli grasrotgiver til fordel for korpset (se meny "Grasrotandel" over) eller rett og slett komme på konserter og høre på oss.

Lest 1482 ganger Sist redigert onsdag, 07 mai 2014 12:09
Logg inn for å kommentere